Kuřecí stejk na topinku

Manžela necháme samotného doma a odjedeme na etwinningovou konferenci. Nejlépe do Olomouce.
Doma necháme: kuřecí řízky, toastový chleba, olej, sůl, pepř nebo jiné koření a něco zeleného.
Kuřecí prsní řízky necháme rozmrazit, buď naklepeme nebo rozřízneme na tenčí plátky. Osolíme, opepříme nebo okořeníme podle chuti a na oleji opečeme z obou stran (cca 15 minut dohromady).
Mezitím si připravíme v topinkovači topinky na stupeň, který máme rádi.
Topinky ozdobíme něčím zeleným a položíme na ně opečené kuřecí stejky.
Maželovi popřejeme dobrou chuť a sami se odebereme tančit na taneční parket.

20130517-224959.jpg

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *