Těstoviny s lososem

Na tomhle receptu je nejdelší ohřátí vody na těstoviny, ale za 15 minut nesete na stůl. Slibuji!

  • kousek lososa (10 dkg na osobu bohatě stačí)
  • 2 stroužky česneku
  • vločkové chilli
  • olivový olej
  • šlehačka
  • parmezán
  • čerstvé těstoviny
  • část brokolice rozebraná na růžičky
  • sůl, pepř

Lososa rozkrájíte na menší kousky, osolíte a opepříte. Na troše oleje rozvoníte nakrájený česnek a chilli, přidáte lososa a opékáte. Když je hotový, přidáte šlehačku a zahustíte strouhaným parmezánem. Necháte provařit a zhoustnout.

Mezitím v druhém vaříte těstoviny – ideální jsou čerstvé. Současně s nimi uvaříte i brokolici – nepřehnat, stačí 2 minutky. Pak vše scedíte a smícháte s omáčkou a necháte chviličku společně pracovat.

A pak už jen šup na talíř!

IMG_8983

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *