Treska v krustě

Krusta

  • do mixeru naházet a nechat rozsekat
    • rohlík od včerejška – nakrájený na kusy
    • 2 str. česneku
    • hrst bylinek – bazalka, tymián, pertželka,…
  • pak
    • zvhlčit 2 lž. olivového oleje
    • osolit, opepřit

Do krusty můžete dle vašich chutí přidat

  • parmazán – ten jsem si vybrala
  • sušená rajčata
  • olivy
  • ančovičky
  • kapary

Tresku osolit, opepřit, popř. nějaké koření na ryby, lehce použít olej nebo rozpuštěné máslo a pak navršit krustu. Dát tak na 15 min do předehřáté trouby.

A pak už jen nějaké brambory a salát – ten je mimo záběr.

Treska v krustě #letouplotny #iucitelmusijist #ig_pepous

Fotka zveřejněná uživatelem Nejhorší jsou trpaslíci (@jitkara),

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *