Restaurace Na Mýtě? Račte vstoupit

Když se v rodině něco oslavuje, scházíme se Na Mýtě. Tak se jmenuje nenápadná restaurace v Sezimové Ústí. Abyste ji našli, použijte raději mapu z obrázků. Nebo do navigace zadejte adresu – Sezimovo Ústí, Na Mýtě 123/2. A už jedete. Ještě jedna rada, raději si předem zavolejte a zamluvte si místa, co kdybychom náhodou restauraci okupovali zrovna my. 🙂

Dneska jsme oslavovali dcery svátek a výročí svatby – samozřejmě, že naší. Neuvěřitelně to letí. Dcera už je plnoletá. A dva my jsme se zasmáli nad svatební ateliérovou fotkou.

A dle výše zmíněné rady jsme do restaurace zavolali. Počkejte, vyhrabu taky telefonní číslo, takže už to mám: 777 203 741. Měli jsme štěstí. Jednak proto, že bylo volno a bylo to na poslední chvíli, tedy v pátek. A jednak taky proto, že byly Čínské dny. Čínská jídla máme rádi a tady je umí. Ani dneska kuchař s obsluhou nezklamali. Pochutnali jsme si. Sice si občas déle počkáte, ale prostředí je hezké, je  co sledovat.

V zimě si můžete chytit rybu v místním rybníčku, když si ji nechytíte, stejně ji na talíři máte, pokud si ji objednáte. Pořádají svatomartinské husí hody, to se vždy těším, ale letos mě to mine – jedu do Londýna, takže po letech první absence, což mě docela mrzí. V restauraci můžete kouknout i do studny, je přikrytá tlustým sklem a je to velká atrakce pro menší děti.

A když se najíte, můžete i ulehnout, resturace Na Mýtě je i penzionem. Takže vzhůru k nám na jih, český jih. 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *