Mořský okoun s pórkem

Začala jsem vařit a prvně jsem si uřízla kus prstu, tak jsem musela volit improvizaci.  A tak zase došlo na jídlo z jednoho pekáče, ale ta ryba takhle dělaná nemá chybu.

  • filet z mořského okouna a na něj sůl, pepř, koriandr
  • pórek, chilli paprička, máslo
  • brambory a na ně ančovičky, kmín, sůl, olivový olej

Brambory přišly tak cca na 25 minut na 180°C do trouby.  Pak jsem ztlumila troubu na cca 140°C a na brambory dala  okořeněný filet na slabou půlhodinu. Mezitím jsem na pánvi na másle zpěnila posekanou papričku a přidala pokrájený pórek, vše pak přišlo na rybu.

A pak už to byla taková báseň v puse 🙂

ryba

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *