Jehněčí kotletky

Smály se na mne a volaly „Vezmi nás sebou! Ještě jsi nás někdy nedělala!“  A takovému volání jsem nemohla odolat.

  • 4 jehněčí kotletky
  • sůl, pepř
  • chilli paprička
  • česnek
  • tymián
  • olivový olej

Kotletky jsem zbavila vrstvy loje a naklepala jen klouby ruky (paličku jsem o víkendu vyhodila a novou ještě nekoupila), osolila, opepřila. Připravila rychlou marinádu z ostatních ingrediencí a nechala hoďku marinovat.

Na rozpálené pánvi jsem je rychle opekla postupně z obou stran a pak trošku pomaleji nechala udělat. Ale stejně to byl fofr, protože jsem současně s položením masa na pánev zapnula friťák a maso i hranolky byly hotovy současně.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *