Brambory v soli

Ze všech příprav brambor mám nejraději ty pečené, těm se nic nevyrovná. A hlavně když jsou se slupkou. Na soli zase dělám kuře. A jak jsem zjistila, jde to krásně spojit a udělat na soli brambory.

Nasypete vrstvu soli, zavrtáte do ní brambory (umyté a suché) a třeba ještě sůl dosypete nebo jen na vrstvu soli položíte a tak na hodinku je dáte péct do trouby na plno. Pak je z té krusty vydolujete, ometete sůl, roztrhnete a dovnitř dáte kousek másla nebo šťávu z masa. A pochutnáte si! Budou skoro jako z ohýnku.

Brambory v soli

1 komentář u „Brambory v soli

  1. Kuře v soli občas dělám, ale brambory by mě nenapadly. A jelikož mám dýni hokaido, těším se na ni s touhle přílohou. A hlavně upeču při jednom;-)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *